dinsdag 20 november 2007

Nieuwtjes

Even een nieuwsflits met de laatste nieuwtjes:

1. Ben geslaagd voor benoemingsexamen (nr 8 van 120 kandidaten) en kan mezelf dus hopelijk binnenkort een vastbenoemde ambtenaar noemen. Wanneer is wel de hamvraag... (en dat voor een vegetariër!)

2. Ben voor het eerst tevreden over mijn bijdrage in het maandelijks vakbondsoverleg (waarin ik de werkgever dus vertegenwoordig)... I'm getting the hang of it.

3. Heb besloten dat ik "The Secret" maar onzin vind, maar stiekem pas ik het toch toe ;)

4. Ben sinds kort een specialist in kranen, siffons en WC-stortbakken (-> dankzij cursus klussen voor vrouwen). "Schat, geef je me de tiflon even aan?" Een drie-aderige elektrische draad strippen heb ik in één van de voorgaande lessen trouwens ook al geleerd.

5. Ben tot de conclusie gekomen dat Billy Joel de ideale muziek heeft om mij te kalmeren in tijden van stress (morgen gaan we weer naar een huis zien - zeer de moeite maar parkeerproblemen in die buurt). "Honesty is such a lonely word..." -> zie post hierboven (soms ben ik gewoon een sentimental old girlie). Wanna-be's gelieve zich te onthouden (zie vorig seizoen van "The Block"), dit nummer is bijna onmogelijk te zingen als je niet over een fantastische stem met een groot bereik (meerdere octaven) beschikt.

Geen opmerkingen: