zondag 26 augustus 2007

Geert Hoste houdt van Frutella's

Zaterdagnamiddag heb ik langer dan 3 uur aangeschoven voor kaarten van Geert Hoste! Had hem immers nog nooit live beziggezien en besloten dat het dit jaar eindelijk zover zou zijn. Een bevriend koppel wou hem ook graag zien dus heb ik de immense rij getrotseerd en 4 kaarten kunnen bemachtigen, tada! Het wachten werd trouwens verzacht door Mr Hoste himself die Frutella's kwam uitdelen :)
Zaterdagavond hadden we een BBQ bij S&K, eindelijk was het weer nog es goed genoeg! Een gezellige boel, lekker gegeten en als dessert rijsttaart, njammie!

Zondag zijn we met N&G naar de Nederlandse Kust (Zeeland) gereden om een strandwandeling te maken. De Duitse Herder van onze vrienden was door het dolle heen. Het weer was een beetje eigenaardig met afwisselend zon en wolken en veel wind. Maar terrasjes doen aan de strandpaviljoentjes is altijd een zaligheid.
Daarna nog langs het ouderlijk huis gepasseerd om te zien of de drie snoesjes van kittens het daar nog niet hadden afgebroken (ouders zaten in de Ardennen). Gelukkig was de schade beperkt :)

2 opmerkingen:

The4ofus zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
The4ofus zei

Goed om weten dat de rijsttaart zo in de smaak is gevallen :-)